pedagogjobb.se

logo

Lärare till vård och omsorgsprogrammet

Ansök nu

Lärare till vård och omsorgsprogrammet

Om arbetsplatsen

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Du ska undervisa på ungdomsgymnasiet och yrkesvux i de kurser som ingår i vård- och omsorgsprogrammet.
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kvalifikationer

Du är utbildad yrkeslärare och/eller har erfarenhet av undervisning mot ungdomar eller vuxna. Du har en utbildningsbakgrund inom vård, gärna en sjuksköterskeexamen.
Vi ser att du är bra på att själv planera ditt arbete, givetvis med stöd av erfarna kollegor, och att du kan ta egna initiativ. Du kan anpassa dig efter olika förutsättningar och snabbt ställa om till olika grupper av studerande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-24

Tidsbegränsad till: 2021-12-22

Under förutsättning att tillräckligt antal studerande fullföljer sin utbildning kan anställningstiden förlängas Så snart som möjligt men tidigast den 24 augusti
80%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   21/122

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.

 

Dela detta jobb

logo
Lärare till vård och omsorgsprogrammet

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen