pedagogjobb.se

Logo

Lärare till utbildning ambulanssjukvårdare

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Lärare till utbildning ambulanssjukvårdare

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se

MedLearn söker nu två lärare på heltid till vår ambulanssjukvårdarutbildning inom yrkeshögskolan. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan.  
  
Tjänsten 
Utbildningen till ambulanssjukvårdare är på eftergymnasial yrkeshögskolenivå och är 40 veckor lång. Våra studerande träffas 2-3 dagar per vecka i Stockholm. Medlearn samarbetar med entreprenörerna i Stockholm vad gäller praktiska delar såsom LIA (lärande i arbete) och körutbildning, med mera. Våra studerande är sedan tidigare erfarna undersköterskor. Du kommer att arbeta tillsammans med Medlearns andra lärare på ambulanssjukvårdarutbildningen i Stockholm. 
  
Erfarenhet och egenskaper 
Vi söker dig som är sjuksköterska och som arbetat några år inom ambulanssjukvården samt har erfarenhet av att undervisa. Pedagogisk utbildning är meriterande. Du tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. 

Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt våra studerande och samarbetspartners samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha datorvana och behärska Office-programmen. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som satsar på din kompetensutveckling, och arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) som inleds med 6 månaders provanställning. Ansök snarast via vår hemsida www.medlearn.se, dock senast den 30 april, urval och intervjuer sker löpande. 

Vid frågor om tjänsten kontakta yrkeshögskolechef, maria.virtanen@medlearn.se ; tfn. 070-7182538. För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se.

Dela detta jobb

Logo
Lärare till utbildning ambulanssjukvårdare

MedLearn AB