pedagogjobb.se

Lärare till SU-grupp år 4-6, Fruängens skola

Ort
Utgår

2021-06-18

Ansök nu

Lärare till SU-grupp år 4-6, Fruängens skola

Arbetsplatsbeskrivning

Fruängens skola är en F-9-skola med 650 elever. Skolan ligger i anslutning till Fruängens centrum med närhet till goda kommunikationer - tunnelbana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen men även nyare bostadsområden. Skolan består av sex byggnader vackert belägna runt en skolgård med tallar och stora ytor att leka och röra sig på. Klassrummen är moderna och erbjuder en stimulerande arbetsmiljö. Interaktiva skrivtavlor finns i alla klassrum. Vi har skolbibliotek, god tillgång till läsplattor och bärbara datorer. Skolans elevhälsoteam består av skolsköterska, kurator, studie- och yrkesvägledare, skolpsykolog samt speciallärare som representerar respektive arbetslag i elevhälsoteamet. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två engagerade lärare till vår skolas särskilda undervisningsgrupp på mellanstadiet. Vi söker dig som är legitimerad lärare och med erfarenhet av arbete i främst år 4-6. Du behöver vara behörig lärare i år 4-6, gärna i flera ämnen. Erfarenhet från övriga årskurser är meriterande. 

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga lärare i arbetslag 4-6 och bidra till att alla elever får den ledning och stimulans i undervisningen de har rätt till. Du har alltid eleven i fokus. Du är lösningsfokuserad och har lättare att se möjligheter än hinder. Du arbetar med att utveckla våra lärmiljöer och förhållningssätt. Du har en tydlig struktur och ett tydligt ledarskap. Du har god kunskap om hur elever med olika NPF-diagnoser stimuleras och utvecklas på bästa sätt. Du arbetar direkt med elever samt stödjer lärare, exempelvis vid utslussning av SU-gruppselever, och övrig personal i arbetet med att möta varje elevs behov på bästa sätt.

Övrigt

Rekryteringen sker fortlöpande.

Dela detta jobb

Lärare till SU-grupp år 4-6, Fruängens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen