pedagogjobb.se

Logga

Lärare till särskolan, Heby skola F-6

Ansök nu

Lärare till särskolan, Heby skola F-6

- Undervisning i särskolan
- Samverkan med övriga lärare som undervisar
- Tillsammans med övrig personal ansvara för elevernas hela skoldag
- Vara delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete där vi arbetar efter devisen ”Varje dag lite bättre”

Heby särskola har till hösten 21 elever och då en av våra lärare nu slutar, söker vi en ersättare. Skolan är en liten enhet där varje elev får utvecklas utifrån sina egna förutsättningar i en lugn och trygg miljö med god personaltäthet. Samarbetet med vårdnadshavare är nära och tätt och en förutsättning för att eleverna ska lyckas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare. Det är bra om du har kunskap om och erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Som person brinner du för att få eleverna att fungera och vilja lära, trots sina funktionsnedsättningar. Du är tålmodig, orädd och hanterar de utmaningar som uppstår i vardagen. Du tar stort ansvar för och har god insikt i att ditt bemötande påverkar elevernas inlärning.

Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

VI ERBJUDER DIG
En arbetsplats som kännetecknas av kollegialt lärande, kreativa pedagoger och en strävan efter att undervisningen ska lyfta till allt högre nivåer. Med en personal som trivs med varandra och med eleverna blir arbetsklimatet varmt.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Dela detta jobb

Logga
Lärare till särskolan, Heby skola F-6

Heby kommun utbildningsförvaltningen