pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare till särskild undervisningsgrupp Rosenborgsenheten

Ort
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Lärare till särskild undervisningsgrupp Rosenborgsenheten

En dag på jobbet
Du kommer att ingå i vårt trevliga arbetslag där yrkesskickliga och professionella lärare samarbetar kring våra elever i särskild undervisningsgrupp. Vi vill att våra elever ska vara delaktiga och trygga i en lustfylld lärmiljö och erbjuder eleverna en varierad undervisning och verksamhet. I arbetslaget arbetar vi tillsammans för att utveckla vår undervisning och vi lägger stor vikt på kartläggning, uppföljning och inte minst relationsbyggande.
Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska i åk 7–9 men gärna med behörighet i fler ämnen, tillsammans med kollegor kommer du få arbeta aktivt för att utveckla undervisningen i elevgruppen. Det är av yttersta vikt att du har ett positivt förhållningssätt till våra elever och har stor förmåga att se våra elevers möjligheter. Som person behöver du vara lösningsfokuserad och utvecklingsinriktad och ha en god kommunikativ förmåga. Du trivs att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Vi är öppna för nya idéer, har mod att prova, utvecklas och lär av våra misstag.

Vem är du?
Vi söker dig som är en behörig, skicklig och drivande pedagog. Erfarenhet av tidigare arbete i särskild undervisningsgrupp är meriterande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, pedagogiskt ledarskap och personlig mognad. Du har ett gott ledarskap i klassrummet som förmedlar en tydlig struktur, trygghet, tydliga förväntningar och relationsskapande. Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. Du är självständig och trygg i din kompetens och tar ansvar och ser samarbete som en viktig del för att lyckas med uppdraget.  Du ska vara förtrogen med styrdokumenten och hur de och det systematiska kvalitetsarbetet stödjer och utvecklar undervisningen och resultaten. Att du är tydlig, strukturerad och håller med oss om att arbeta tillsammans, är nyckeln till framgång. Att du är intresserad av att utveckla arbetet med de digitala verktygen i undervisning.

Krav: 
- Lärarutbildning och legitimation är ett krav för att få en tillsvidareanställning.
- Legitimerad lärare i Eng
- Du är väl förtrogen med LGR-11 och är insatt i de reviderade kursplanerna.
- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Personliga egenskaper:
- Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad, motiverad, modig och driven och bidrar i arbetet med ständiga förbättringar.
- Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning.
- I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och i klassrummet har du förmågan att skapa en tillgänglig lärmiljö som präglas av trygghet, studiero, förtroende och respekt.

Välkommen till oss!  
Rosenborgsenherten är en F–9-skola. Vi består av åk F–3 och fritidshemmet på Majtopskolan och åk 4–9, kommunövergripande särskild undervisningsgrupp och grundsärskola på Rosenborgskolan. På Rosenborgskolan finns en musik och -och idrottsprofil dit elever från hela kommunen söker. Vi arbetar nu i årskursteam runt eleverna och i varje årskurs i åk 4–9 finns det lärare och mentorer som tillsammans gör elevernas hela skoldag både trygg och full av kunskap! Vi har ett värdegrundsarbete, STARK (samarbete, trygghet, ansvar, respekt, kamratskap) som liksom de gemensamma lektionsstukturerna ska finnas med i vårt dagliga arbete med eleverna.  Förutom lärare och mentorer har vi också på skolan elevassistenter, skolkurator, skolsköterskor, skolbibliotekarie, studie och yrkesvägledare, administratörer och vaktmästare. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lärare till särskild undervisningsgrupp Rosenborgsenheten

Södertälje kommun – Utbildningskontoret