pedagogjobb.se

Lärare till Resursskolan, 7-9 M

Ansök nu

Lärare till Resursskolan, 7-9 M

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

För mer information: https://www.katrineholm.se/forskola--skola/resursskolan.html

Arbetsuppgifter:

Som lärare på Resursskolan vägleder du våra elever kunskapsmässigt och socialt samt bistår den pedagogiska personalen och elevhandledarna i det sociala arbetet. Du ingår i ett arbetslag, i mentorspar och ämnespar, och att kunna arbeta i team och självständigt är en förutsättning.

Kvalifikationer:

Vi vill att du har lärarlegitimation och erfarenhet av att arbeta med elever i liknade verksamheter som vår. Utbildning, kunskap och erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsvarianter är meriterande. 
Behörig i någon/några av följande ämnen: engelska, svenska, SO och matematik. 

Du behöver vara en varm, tydlig och trygg person med särskilt hjärta för elever i behov av särskilda relationer. 

Utöver utbildning, kunskap och erfarenhet vägleder du, som lärare på Resursskolan, våra elever socialt samt bistår den pedagogiska personalen och elevhandledarna i det sociala arbetet. 

Ett nära samarbete med pedagoger, elevhandledare och elever är en grundförutsättning. Kombinationen av kompetens, rätt bemötande och ett gott förhållningssätt gentemot elever och vårdnadshavare är avgörande egenskaper i den här rollen. 
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under rekryteringsperioden.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-29

Arbetsgivarens referensnummer: C25730/2019

Upplysningar lämnas av:

Fredrik Malmer
Telefon: 0150-577 23

Monika Holen
Rektor
Telefon: 0150-48 82 11

Facklig(a) företrädare
Kirsi Mahilainen
E-post: kirsi.mahilainen@ katrineholm.se

Dela detta jobb

Lärare till Resursskolan, 7-9 M

Katrineholms kommun