pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärare till Östra skolan F-3

Ansök nu

Lärare till Östra skolan F-3

Om arbetsplatsen

Vi söker nu grundskollärare till Östra skolan, F-3. Som en legobit kommer du att ingå i vårt bygge av verksamheten, tillsammans med andra behöriga och energiska pedagoger. I vårt område har vi ett driv att utvecklas att arbeta tillsammans för elevernas måluppfyllelse. På skolan har vi ett nära samarbete mellan lärare i skola och fritidshem.
På Östra skolan är vi ca 180 elever, uppdelade i tre byggnader. Vi finns centralt beläget i Vaggeryd, med närhet till både sporthall och simhall. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande under de tidiga skolåren. Du kommer tillsammans med oss att arbeta för en god verksamhet i en trivsam och professionell miljö.

I kommunen har vi riktade fortbildningsinsatser med fokus på att utveckla vår undervisning, genom ÄDK, Ämnesdidaktiska Kollegium, i samarbete med Göteborgs Universitet.

Arbetsuppgifter

Din roll blir ett delat klasslärarskap tillsammans med dina lärarkollegor. Vi arbetar främjande och förebyggande för att nå en god måluppfyllelse hos våra elever. Du samarbetar med lärare i skola och fritidshem och med vårt EHT-team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare F-3. Du är en pedagog som har barnens tidiga inlärning och måluppfyllelse i fokus.
Som person är du initiativtagande, du skapar engagemang och delaktighet. Din kommunikationsförmåga är god och du har lätt för att samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare.
I enlighet med skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Ansökan

Referensnummer:   22/200

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

 

Dela detta jobb

logo
Lärare till Östra skolan F-3

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen