pedagogjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av

 Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? Movant erbjuder människor att få möjligheten att utbilda sig inom ett nytt yrke utvecklas och att lättare komma ut i ett arbete. Vår vision är att vara en förebild när det gäller kvalitet, resultat och nytänkande. Movant bedriver bygg, VVS, el, fordon och hantverk på uppdrag av Borås stad och nu behöver vi stärka upp vår personalstyrka med en yrkeslärare på el.
Det här erbjuder vi dig

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete.
Det här söker vi

Vi söker dig som är behörig ellärare och gärna har erfarenhet av vuxenutbildning. För att passa in i rollen är det viktigt att du är samarbetsvillig, social och kreativ som person. Vidare så ser vi gärna att du är flexibel men ändå har ett strukturerat arbetssätt. 
Övrig information

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag: Enligt överenskommande 
Placeringsort: Borås
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2018-08-24
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med. Platschef Rickard Engström 0703852594 
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Lärare till Movant

Företag Movant AB
Ort
Utgår

2018-08-27

Ansök nu

Dela detta jobb