pedagogjobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Observatorielundens skola är en kommunal skola som växer. Hösten 2019 har skolan klasser från F - åk 8. Skolan ligger vid Odenplan. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter som berör många människor, en arbetsplats i utveckling och en god arbetsmiljö där trygghet, tillit och goda relationer är ledord för ett gott arbetsklimat. Läs gärna om oss på vår webbplats: www.observatorielundensskola.se. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med nyanlända elever i vår nystartade mottagningsklass.

Du kommer att arbeta med nyanlända elever i nära samarbete med mentorer och speciallärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lugn och strukturerad, stresstålig och beredd att ta dig an varierande arbetsuppgifter och har ett brinnande intresse för integration. Du har förmågan att prioritera, är lösningsfokuserad, tar egna initiativ, är van att överblicka och ta tag i det som behöver göras och arbetar alltid med elevernas bästa i fokus. Vi sätter stort värde i god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Du har ett genuint intresse för elevernas utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel och vågar prova nya arbetssätt.

Du kommer att ingå i team med andra lärare som en del av skolans pedagogiska arbete och kollegiala lärande, samt samarbeta med vårdnadshavare och i vissa fall andra myndigheter.

Övrigt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom dina förmågor och färdigheter.

Adekvat utbildning samt lärarlegitimation krävs.

 

Lärare till mottagningsklass, Observatorielundens skola

Ansök nu

Dela detta jobb