pedagogjobb.se

Logga

Lärare till mellanstadiet

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Lärare till mellanstadiet

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Kymlingeskolan finns möjlighet att påverka och forma framtiden! Vi är en modern, växande skola i Stora Ursvik som har ca 400 elever från ht-19 i åk F-6. Nu när vi utökar verksamheten behöver vi fler skickliga lärare. Är du en av dem? Skolan är nybyggd med ljusa klassrum och tillhörande öppna planlösningar för våra fritidshemsavdelningar. Vi erbjuder en stimulerande och god studiemiljö för både elever och medarbetare. Tycker du om att göra skillnad och arbeta aktivt med elevernas lärande och utveckling? Då ska du söka till oss!

Som lärare på mellanstadiet kommer du att undervisa och ansvara för elevernas utveckling och lärande. Du samarbetar i arbetslag och samverkar med föräldrar.

Dina arbetsuppgifter består av undervisning på lågstadiet i åk 3 till att börja med under ditt första läsår för att sedan följa eleverna upp på mellanstadiet i åk 4. Som mentor för eleverna planerar, genomför och följer du upp undervisningen med elevernas bästa för ögonen så att de når så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling och sociala utveckling.

Vi vill att du har lärarexamen för mellanstadiet åk 4-6 med behörighet och legitimation i matematik, svenska, engelska, No-ämnen, So-ämnen och gärna även i svenska som andra språk. Du har förmåga att vara en tydlig, strukturerad pedagogisk ledare som tar helhetsansvar och du kan inspirera elever med en god måluppfyllelse i sikte. Du provar gärna nya arbetssätt och arbetsformer och ligger i framkant vad gäller digitalisering. Du har en inkluderande elevsyn. Du har lätt för att samarbeta, tror på goda relationer och har ett professionellt och trevligt förhållningssätt.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde i oktober 2019 eller enligt överenskommelse.  Ansök senast den 30/6 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logga
Lärare till mellanstadiet

Sundbybergs stad