pedagogjobb.se

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla den absolut bästa skolan för just våra elever? Loviselundsskolan är en F-6 skola med ca 460 fantastiska elever och härlig personal. Skolan ligger nära kommunikationer och fina grönområden i Hässelby. Vi är en mångkulturell skola där elevernas, föräldrarnas och personalens olika kulturella bakgrund medverkar till att skapa förståelse och ömsesidig respekt för varandra.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nya  klasslärare till våra blivande åk 4. Ett ypperligt tillfälle för dig som tillsammans med kolleger vill vara med och bygga upp blivande åk 4. Du ska planera, genomföra och utvärdera undervisningen i klassen så att eleverna når hög måluppfyllelse. Du ska även dokumentera, upprätta IUP, skriva omdömen, samarbeta med kolleger och vårdnadshavare. Tillsammans med klassresurs/ fritidskontakterna ansvarar du för att eleverna får en trygg och stimulerande skoldag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för åk 4-6.

Du är professionell, självständig och engagerad i arbetet med elevernas utveckling mot skolans mål. Du är insatt i skolans styrdokument.

Du tar ansvar för och har god förmåga att skapa goda relationer till både lever, kolleger och vårdnadshavare. Du uppskattar att arbeta i team.

Du lägger stor vikt vid elevhälsoarbete och följer upp dina elever kontinuerligt.

Du sätter eleven i centrum och har en positiv elevsyn.

Du är en tydlig vuxen som kan sätta gränser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som personlig mognad, integritet och initiativtagande.

Du som är nyexaminerad lärare får en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stad har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.  

 

Lärare till Loviselundsskolan

Ansök nu

Dela detta jobb