pedagogjobb.se

Lärare till Långbrodalsskolan

Ort
Utgår

2021-04-21

Ansök nu

Lärare till Långbrodalsskolan

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning
Långbrodalsskolan består av två byggnader, en anrik drygt 100 år gammal och en helt ny modern skola med en pedagogisk lärmiljö utifrån dagens krav. Skolan har tre paralleller i åk F-6 och vi är för närvarande cirka 600 elever och ca 80 medarbetare. Skolan befinner sig i ett lugnt naturskönt område med centralt läge i Älvsjö.
Skolan har en stabil ekonomi, hög personaltäthet och behöriga lärare. Vårt goda rykte och höga måluppfyllelse är ett resultat av pedagogernas engagemang, nyfikenhet och gedigna kunskap.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en behörig lärare i svenska, matematik och samhällsorienterade ämnen för undervisning i årskurs 4 under läsåret 21/22. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 21/22.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 4-6.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Dela detta jobb

Lärare till Långbrodalsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen