pedagogjobb.se

Logga

Lärare till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Lärare till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Som lärare hos oss får du en nyckelroll för våra elever!

Internationella Engelska Skolan Halmstad är en friskola med nästan 600 elever i årskurserna 4-9 och ca 60 anställda. Grundskolan är placerad ett stenkast från Nissan och med en kort promenad in till centrum. Läs mer om IES och våra värderingar på www.engelska.se.

Till hösten söker vi en lärare med behörighet i Sv/SO i första hand till vår SUND-grupp, åk 4-9, med erfarenhet från arbete i särskola. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, och börjar den 5 augusti 2019.

I din roll kommer du huvudsakligen att arbeta som lärare i SUND-grupp/flexenheten i ämnena SO/Sv samt planera och undervisa en elev som kommer följa särskolans kursplan där du kommer vara spindeln i nätet.

Du kommer även arbeta med en-till-en-undervisning och i klassrummen, främst i årskurs 4-6, där du har en nyckelroll med din kompetens för att hjälpa elever med särskilda behov. Du kommer även att i samråd med specialpedagogen och assistenter planera för hur vi bäst kan hjälpa eleverna. Du samarbetar också med elevernas mentorer i sina ordinarie klasser samt lärarassistenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare med Sv-/SO-kompetens samt erfarenhet av arbete i särskola.

Om dig

Du som söker är kreativ, nyfiken, lösningsfokuserad, har humor och ett stort tålamod.

Vi förväntar oss att du kan arbeta systematiskt med din undervisning - både på egen hand samt i samarbete med lärare. Kommunikation är något som är viktigt i denna roll för att det ska bli så bra som möjligt.  Som person är du även en teamplayer och du ser lösningar istället för hinder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du söker tjänsten som lärare via apply.engelska.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Om du har ytterligare frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta chefen för Elevhälsan, Elin B. Hallberg, på tel. 073-567 23 72.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logga
Lärare till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB