pedagogjobb.se

Kungsör är en trevlig stad mitt i den expansiva mälardalsregionen som lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt och en kunglig historia. Här är det nära till fantastisk natur, Mälarens vatten och ett aktivt fritidsliv. Kungsörs kommun är en spännande arbetsplats som präglas av en dynamisk och modern organisation. Som medarbetare hos oss har du nära till kollegor, chefer och beslutsvägar vilket ger dig goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.

Hagaskolan är en F-3-skola med fyra fritidshem. Skolan omges av en fantastisk natur som får både fantasi och kreativitet att flöda. På denna pärla går 200 elever och här arbetar ca 32 pedagoger samt vaktmästare, skolsköterska, kurator, fritidshemspersonal, lokalvårdare, skoladministratör och rektor.

ARBETSUPPGIFTER
I Kungsör arbetar pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Vi är vana att dela med oss av både pedagogiska framgångar och dikeskörningar och det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt och vi har ett syfte när vi planerar organisation, utvecklingsarbeten och undervisning. På skolan pågår ett intressant utvecklingsarbete med fokus på bland annat språkutvecklande arbetssätt, bedömning och kollegialt lärande genom matematiklyftet, lektionsdesign och kooperativt lärande.

Du kommer att ingå i arbetslag F-3 och i arbetsuppgifterna ingår undervisning av elever, mentorskap och tillhörande dokumentation. Vi satsar på relationer, trygghet och kunskap för att kunna ge våra elever en bra start på sitt livslånga lärande.

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet behöver du ha lärarlegitimation för de yngre åldrarna eller avslutar din utbildning till lärare i jan 2021.

Din undervisning utmärks av anpassning utifrån varje elevs förutsättningar och dina lektioner präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära. Arbetet organiserar och strukturerar du utifrån angivna mål. Du har förmåga att stödja eleverna i att hantera konflikter som uppstår och du bör ha förmåga att undervisa barn i behov av särskilt stöd. Du skapar förtroendefulla relationer både i som utanför skolan. Du har engagemang, entusiasm och ett genuint intresse för skolans värld och hur den påverkas av omvärlden. Du är en trygg pedagogisk ledare med förmåga att kritiskt analysera eget och arbetsgruppens arbetssätt för ständig utveckling. För det här jobbet behöver du ha god förmåga att använda digital teknik i undervisningen samt som redskap för information, planering och dokumentation. Vi jobbar med smart boards och Ipads i alla klassrum.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lärare till Hagaskolan F-3

Företag Kungsörs kommun
Ort
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb