pedagogjobb.se

Logo

Lärare till Fotografisk bild 1 och 2 på Wendela Hebbegymnasiet

Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Lärare till Fotografisk bild 1 och 2 på Wendela Hebbegymnasiet

En dag på jobbet  
Vi söker nu en lärare till det Estetiska programmet, inriktning foto, film och grafisk design. Du kommer att undervisa i kurserna fotografisk bild 1 och 2. Du blir en viktig del i ett sammansvetsat arbetslag och är engagerad i att utveckla inriktningen. Här arbetar du med ett ämnesövergripande förhållningssätt. Det innebär att du har en nära samverkan med övriga lärare på programmet. 
 
Vem är du?   
Krav:   
Legitimerad gymnasielärare (en förutsättning för tillsvidareanställning).
 
Meriterande:   
Tidigare erfarenhet av ämnena från egen utbildning eller yrkesverksamhet. Tidigare erfarenhet av att undervisa i de berörda ämnena är meriterande.   
 
Personliga egenskaper: 
Du behöver vara flexibel och se möjligheter i förändring. Du ska vara självgående och drivande i ditt arbete men du är samtidigt en viktig kugge i ett team. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt där elevens bästa alltid är i fokus.   
 
Välkommen till oss!    
Wendela Hebbegymnasiet är Södertäljes gymnasieskola för media, musik, bild- och form, foto och film, dans, teater, design, teknik, spel och animation.
 
Skolan har fräscha och välutrustade lokaler med glas och rymd - en skola för framtiden med närhet, värme, ömsesidig respekt, kompetens och kreativitet. Inom våra karaktärsämnen samarbetar vi med högskolor, teatrar, tidningar, radio, tv, muséer och gallerier. Vi har också ett nära samarbete med Kulturskolan i Södertälje, som delar lokaler med oss. Lärarna i karaktärsämnena är pedagoger, men även praktiskt yrkesverksamma inom sina områden, som till exempel journalister, fotografer, musiker, bildkonstnärer, formgivare, designers, arkitekter, regissörer, dramatiker och manusförfattare.    
 
Tjänsten är en visstidsanställning, 45 % men beroende på behörighet och erfarenhet kan tjänstens omfattning och kursurval diskuteras (om du har en kombination av behörighet).   
 
Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Varmt välkommen med din ansökan!    
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lärare till Fotografisk bild 1 och 2 på Wendela Hebbegymnasiet

Södertälje kommun – Utbildningskontoret