pedagogjobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Vår fantastiska skola invigdes i augusti 2017. Idag har vi 470 elever i årskurs 7-9 men i höst räknar vi med att ta emot 530 elever och därför söker vi nu handlingskraftiga, modiga och empatiska lärare.
Som lärare hos oss kommer du att tillhöra ett av våra lärlag i åk 7, åk 8 eller åk 9. På så sätt blir du en del av en gemenskap där vi tillsammans arbetar för att våra elever ska få möjligheter att lära för livet och känna att det vet, kan , vill och vågar.
”Här känns det möjligt att uppnå mina mål, att kunna satsa på ett visst betyg och få hjälp att nå det” ”Det finns en stark vi-känsla bland både elever och personal”
”Den moderna miljön är toppen. Att från den stora lunchbuffén och den fräscha inredningen till mobil undervisning och digitala hjälpmedel”
”Lärarna är ’down to earth’, de förstår oss ungdomar”
Kronängsskolan är en skola som man känner stolthet över och som vi alla bidrar till att utveckla. Välkommen till vårt team!

ARBETSUPPGIFTER
Vi utökar antalet klasser och söker därför lärare med olika ämnesbehörighet.

KVALIFIKATIONER
Som lärare är du lyhörd för elevernas behov, tydlig och respektfull. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt med god kvalitet. Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang, arbetsglädje och där du tar initiativ och vill vara med och utveckla vår skola. Du har hög digital kompetens.

ÖVRIGT
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill därför be dig att skicka in ett personligt brev, rekommendationsbrev/vitsord samt uppgifter på referenser tillsammans med din ansökan. Intervjuer kommer att påbörjas så snart ansökningarna kommer in. Välkommen med din ansökan!

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Lärare till en av Stockholms läns modernaste skolor, Kronängsskolan

Företag Vaxholms stad
Ort
Utgår

2019-03-30

Ansök nu

Dela detta jobb