pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare till Elin Wägnerskolan

Ansök nu

Lärare till Elin Wägnerskolan

Om tjänsten

Du kommer vara del av skolans särskilda undervisningsgrupp tillsammans med ett engagerat team. I ditt uppdrag kommer du arbeta tillsammans i den särskilda undervisningsgruppen med att ta fram rätt material, stödstrukturer och möta elever. Tillsammans arbetar ni för att skapa den bästa skolan för våra elever utifrån elevernas olika förutsättningar. Arbetet i särskild undervisningsgrupp innehåller både arbete med elever, hålla i och utveckla våra rutiner, ansvara för dokumentation och följa upp samt utveckla våra strukturer. Du har ett tätt samarbete med skolans lärare, elever och vårdnadshavare. I augusti 2021 påbörjade vi på EW en kompetensutvecklingsinsats i tillgängliga lärmiljöer som ett nästa steg att utveckla vår undervisning och våra lärande miljöer. I din roll behöver du både arbeta självständigt och tillsammans med andra i team.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning som lärare och gärna med specialpedagogisk kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i särskild undervisningsgrupp och goda kunskaper gällande dokumentation men personlig lämplighet för uppdraget i vårt team är av stor vikt. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och relationsskapande. I andra hand kan även du som studerar till lärare eller som har erfarenhet av arbete inom läraryrket med en kunskap och intresse för specialpedagogik bli aktuell för anställning. För tillsvidareanställning som lärare krävs dock lärarlegitimation. Vi ser dessutom att: • Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet med både elever och kollegor och du erbjuds det tillbaka. • Du har förmågan att möta elevers olika behov genom att lyssna på elever, diskutera med kollegor och forma ditt arbete utifrån framgångsfaktorer och forskning för lärande och undervisning, i dialog med kollegor och utifrån elevers intresse och inflytande. • Du är modig och vill utvecklas och fortsätta lära tillsammans med andra. • Du vill arbeta i team och bidrar till utveckling av verksamheten utifrån skolans utvecklingsarbete, egna erfarenheter och forskning. I ditt personliga brev ber vi dig beskriva för oss på vilket sätt du kan bidra till ovanstående. Vi är nyfikna på dig! Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Elin Wägnerskolan är en skola som startade sin verksamhet hösten 2016. Inför läsåret 21/22 är vi 410 elever i åk 6-9 och 70 personal. Skolan finns centralt belägen mitt i Växjö. Vi arbetar med ämnesövergripande undervisning i projektform och med ett tydligt fokus att lära med och genom omvärlden med målet att eleverna ska kunna använda kunskap för skapa värde för någon. Skolan är organiserad i fem arbetslag. Fyra lärararbetslag med klasser från åk 6-9 där den största delen av undervisningen finns i de klasser som arbetslagen ansvarar för och ett femte arbetslag där elevkoordinator, elevstödjare, SVA lärare, SYV, bibliotekarie, skolsköterska, kurator, studiehandledare och speciallärare. Elin Wägnerskolan har fokus på tre utvecklingsområden. Värdeskapande pedagogik, språkutvecklande undervisning och att utveckla arbetet med stöd och stimulans i undervisningen. På skolan finns en särskild undervisningsgrupp där elever i behov av ett mindre sammanhang och mer vuxenstöd har delar eller hela sin skoldag. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Lärare till Elin Wägnerskolan

Växjö kommun