pedagogjobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Westerlundska gymnasiet har fördelarna från både den lilla och den stora gymnasieskolan. Hos oss erbjuds en stimulerande vardag i samlade studiemiljöer som andas studiero. Tack vare nära samarbete med studie- och yrkesvägledning, elevhälsa och pedagogiskt stöd har vi möjlighet att se och möta varje elevs enskilda behov.

Skickliga och entusiastiska pedagoger håller i undervisningen och vi har högre andel legitimerad personal än rikssnittet. Entreprenörskap är en viktig del i våra utbildningar vilket genom åren resulterat i flera priser och utmärkelser.

I vår skolrestaurang lagas god och nyttig mat, på plats i skolans kök. Varje dag serveras flera olika rätter och nybakat bröd direkt från ugnen. Vi ger goda möjligheter till kompetensutveckling och arbetar även med friskvård.

Westerlundska gymnasiet ligger placerad centralt i Enköping. I närheten av skolan går direktbussar till Uppsala och Västerås och på promenadavstånd ligger järnvägsstationen. Med tåg tar det 45 minuter till Stockholm och 15 minuter till Västerås.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som lärare på vårt el- och energiprogram. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 8 personer varav de flesta är yrkeslärare. Vi behöver hjälp med undervisning på båda våra inriktningar dvs. dator- och kommunikationsteknik och elteknik. Kurserna det gäller är tex. nätverksteknik, digital kommunikationsteknik, administration av nätverks- och serverutrustning. Vi söker även kompetens för undervisning inom tex. ellära, elinstallationer och elkraftteknik. Utöver undervisning och därtill hörande bedömning och betygssättning ingår även mentorskap. Frågor kopplade till APL, praktik, kan bli en del av uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha gedigna och aktuella kunskaper inom dator- och kommunikationsteknik såväl teoretisk som praktiskt, från tex. studier, arbetslivserfarenhet eller liknande. Om du även/istället har ingående kunskaper inom elteknik är det värdefullt.
Beroende på din kompetensprofil försöker vi anpassa kurserna som undervisningen kommer att handla om.
Det är viktigt att du trivs med att arbeta med andra människor och du har lätt för att förmedla kunskaper till elever. Vi ser gärna att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan arbeta självständigt.
Du behöver ha mycket god språklig kompetens för att kunna möta alla elevers behov och förstår värdet av att kunna förklara och beskriva ämnet teoretiskt och praktiskt så att alla elever ges möjlighet att ta till sig undervisningen.
Du trivs med att arbeta med gymnasieungdomar och är bra på att skapa kontakter både i och utanför skolan.
Du kan strukturera planera, och genomföra din undervisning utifrån det centrala innehåll som ämnesplanerna beskriver.

Rekryteringen pågår under annonseringstiden och vi ser gärna att du som är intresserad ansöker snarast. Tjänsten kan tillsättas under annonseringstiden.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Lärare till el-och energiprogrammet

Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb