pedagogjobb.se

Logo

Lärare till barn- och fritidsprogrammet

Företag MedLearn AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-21

Ansök nu

Lärare till barn- och fritidsprogrammet

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se


Är du intresserad av att testa nya idéer och vill vara med i skapandet av utvecklingsinsatser på Medlearn? Till vår nya verksamhet i Flemingsberg söker vi nu en barn- och fritidslärare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen! 

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker nu barn- och fritidslärare till gymnasial vuxenutbildning. Du kommer i rollen som lärare ansvara för planering, genomförande och uppföljning av undervisning. Undervisning kommer att ske i klassrum men även distansundervisning kan förekomma. Du kommer att handleda och coacha eleverna utifrån en individuell studieplan mot dennes uppsatta mål. Samt att du får möjligheter att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet i Stockholm. Vi söker lärare med placeringsort på Medlearns verksamhet i Stockholms söderort och norrort. 
  
Din profil 
Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder, samt ha ett genuint intresse för aktuell forskning. Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet i ämnena inom barn- och fritidsutbildningen på gymnasienivå. 

Vårt erbjudande 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Medlearn fortsätter med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar att vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Men tjänstens omfattningsgrad kan variera beroende på önskemål och situation. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta utbildningschef Sirpa Piirainen på 08–50121596 eller sirpa.piirainen@medlearn.se. För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 juli. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Lärare till barn- och fritidsprogrammet

MedLearn AB