pedagogjobb.se

Lärare till Åvikenskolan

Ansök nu

Lärare till Åvikenskolan

Arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara. 

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt. 

Åvikenskolan ligger i Gnosjö tätort och har ca 180 elever från förskoleklass till årskurs sex. Skolan ligger vackert belägen vid en återvändsgata med skog och natur ända in på skolgården. 

Skolans vision är: "Hos oss ska alla människor växa". Visionen uppnår vi genom att arbeta efter Gnosjö kommuns skolplan och Åvikenskolans lokala arbetsplan.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning i förekommande ämnen i årskurs 4-6. I arbetet ingår också den dagliga administrationen och kontakt med elever, vårdnadshavare och elevvårdspersonal.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess. 

Du är väl förankrad i den pedagogiska forskningen och besitter förmågan att kommunicera denna likväl som metoder till elever och vårdnadshavare. Du har en välkomnande praktik där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag i din lärargärning.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, personlig lämplighet och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal.. Vi ser att du har lärarlegitimation och/eller lärarexamen med behörighet för undervisning i förekommande ämnen i årskurserna 4-6.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde vid höstterminens början, enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. 

Välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-07-28
Arbetsgivarens referensnummer: A892100

Upplysningar

Daniel Rundgren
Rektor
0370 - 33 11 94

Åsa Gabrielsson
Lärarförbundet
0370 - 33 11 22

David Thunborg
Lärarnas Riksförbund
0370 33 14 12 

Dela detta jobb

Lärare till Åvikenskolan

Gnosjö kommun