pedagogjobb.se

Vi söker en lärare med placering i vår AST-grupp för elever med autismspektratillstånd utan utvecklingsstörning i skolår 1-9. Tjänsten är förlagd till Kallingeskolan F-9, Kallinge skolområde.
Välkommen till Kallingeskolan, den inkluderande skolan.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 000 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i vår AST-grupp undervisar du på både grupp- och individnivå. Arbetet sker i nära samarbete med övriga lärare, elevstödjare och specialpedagog, men även med personal på hela skolan. Du planerar för elevernas upplägg av undervisningen i gruppen, men även för utslussning/deltagande i grundskoleklasser i ämnen efter elevernas förmåga.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara utbildad lärare med legitimation, gärna med behörighet i matematik. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om och erfarenhet av grundskola. Det är meriterande om du har läst specialpedagogik samt har arbetat med elever i behov av särskilt stöd och autism.

Här finns möjlighet att påverka och utforma verksamheten efter varje individs potential och behov.

Vi tror att du är flexibel och professionell i din yrkesroll och bra på att samarbeta. I arbetet ingår att ha nära kontakt med vårdnadshavare och andra myndigheter som kan vara berörda.

Vi söker dig som har arbetat några år och brinner för varje enskild elev och nu är sugen på nya utmaningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
Är du intresserad så ansök genast, vi kallar till intervju löpande.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Du söker tjänsten hos oss genom länken i denna annons. Obs! skicka inte din ansökan via e-post eller brev.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare till AST-gruppen

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Dela detta jobb