pedagogjobb.se

Är du Skogsgårdsskolans nya lärare?

Skogsgårdsskolan är en av Ronnebys centrala skolor, belägen på en höjd ovanför gymnasieskolan Knut Hahn, nära sporthallen och simhallen.

Skogsgårdsskolan är en skola med mångkulturell kompetens som vi är stolta över. Vi ser olikheter som en styrka och en utmaning.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa inom Sv/So samt vara klasslärare tillsammans med Ma/No lärare i åk 4.Skolan arbetar utifrån ett tvålärarsystem med två pedagoger kopplade till varje klass där klassläraruppdraget delas mellan pedagogerna. Detta skapar goda förutsättningar att arbeta i både helklass med flera pedagoger i klassen och halvklass/flexibla grupper utifrån elevens behov och aktuellt arbetsområde.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i grundskolan åk 4-6.

Du som söker ska ha adekvat digital kompetens samt vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare till årskurs 4-6 på Skogsgårdsskolan

Företag Ronneby Kommun
Ort
Utgår

2019-07-08

Ansök nu

Dela detta jobb