pedagogjobb.se

Lärare till åk 4-6 Fruängens skola

Ansök nu

Lärare till åk 4-6 Fruängens skola

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Fruängens skola är en F-9-skola med 650 elever.

Skolan är belägen med närhet till goda kommunikationer - tunnelbana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen samt en hel del nybyggnation med inflyttning till området. Skolan består av sex byggnader vackert belägna i en cirkel runt talldungar och skolgårdar. Skolan är tillgänglighetsanpassad. Våra lärare är alla legitimerade och behöriga i sina respektive ämnen. Skolans elevhälsoteam består av specialpedagoger, skolsköterska, kurator, studie- och yrkesvägledare samt skolpsykolog.

Vi har god tillgång till läsplattor och bärbara datorer. Interaktiva skrivtavlor finns i alla klassrum.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare till åk 4-6.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred ämneskompetens och erfarenhet. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen och samarbetar med dina kollegor. Du är kreativ och har god förmåga att möta och utmana eleverna i deras lärande och växande. Du har god samarbetsförmåga och kan anpassa dig utifrån olika förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 4-6. Vi ser gärna att du har lärarlegitimation och behörighet att undervisa i svenska, So och engelska men även andra ämneskombinationer är intressanta.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Dela detta jobb

Lärare till åk 4-6 Fruängens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen