pedagogjobb.se

Logga

Lärare textilslöjd år 3-9

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

Lärare textilslöjd år 3-9

Runbacka skolor är en F-9 skola belägen i Viby, Sollentuna. På skolan går det sammanlagt ca 570 elever uppdelade i två klasser per årskurs. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet med digital teknik och tar idag kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner i Sverige samt från andra länder, som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra lärare och elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi på skolan stor vikt vid idrott och hälsa samt språklig utveckling och moderna språk.

Runbacka skolor ligger mycket högt i meritvärde för år 9 tack vare drivna pedagoger och ambitiösa elever. 

Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskolan till åk 9. På skolan har vi ett stort elevhälsoteam som inkluderar specialpedagoger, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, hela ledningsgruppen samt ett samarbete med Sollentuna kommuns Skol- och familjeteam. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. 

Vi söker nu en legitimerad lärare i slöjd (textil) för årskurs 3 - 9. I alla årskurser har eleverna i en årskurs slöjd samtidigt och uppdelning i halvklass mellan textil och trä och metall är det vanliga. Dock kan det organiseras på andra sätt då slöjd är ett ämne. I alla årskurser samarbetar båda slöjdlärarna i planering samt bedömning av elevernas kunskaper och du ska därför se positivt på ett sådant samarbete och också vara nyfiken på att utveckla slöjdämnet som ett ämne. Vi arbetar också gärna med övergripande slöjdprojekt, även tillsammans med andra ämnen. Skolan har en nyrenoverad stor textilsal med nya möbler och maskiner.

Vi söker dig som är flexibel, utvecklingsinriktad, lösningsfokuserad och kreativ i arbetssätt och ideer. Du vill arbeta med ett varierat arbetssätt där det digitala kommer in som en naturlig del och är väl insatt i de styrdokument vi har. Du skapar goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare och är en naturlig samarbetspartner med vår andra slöjdlärare och medmentor då det också ingår mentorskap i en mellanstadieklass tillsammans med en lärare i teoretiska ämnen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kommer att jobba i ett arbetslag fyllt av glada, positiva kollegor som hjälper och stöttar varandra för att alla ska trivas på jobbet. 

Välkommen med din ansökan!

Tillträde sker i augusti. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för annonsen. Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Försäljare från annonssajter och förmedlingar undanbedes.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

 

Dela detta jobb

Logga
Lärare textilslöjd år 3-9

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret