pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare textilslöjd åk 2-6

Företag Habo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Lärare textilslöjd åk 2-6

Arbetsplatsen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Kråkerydskolan och Fagerhults skola bildar tillsammans Kråkeryds skolområde. Skolorna präglas av ett arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för att ge bästa tänkbara undervisning och förutsättningar i det framtida livet. I senaste medarbetarenkäten så skattades bland annat arbetsgemenskapen på skolorna mycket högt och vårdnadshavarna är mycket nöjda med verksamheten enligt årets vårdnadshavarenkät. Skolorna är en enparallellig F-6-skola vilket skapar en gemytlig atmosfär där alla känner alla. Närhet till naturen skapar pedagogiska möjligheter samt möjligheter till rekreation.
Skolområdets vision sammanfattas med meningen "Tillsammans tar vi ansvar för vår framtid". För oss på Kråkeryds skolområde är det viktigt att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas på bästa möjliga sätt för just dem. Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skolmiljö som präglas av trygghet och studiero.

Arbetsuppgifter
Du som söker har legitimation för att undervisa i textilslöjd åk 2-6 och brinner för att utveckla elevernas kreativa och skapande förmåga. Tjänsten innebär att du undervisa på båda skolorna men fördelat på olika dagar.

Vi söker en person med stort engagemang när det gäller elever och deras kunskapsutveckling. Vi ser gärna att du är en flexibel, kreativ och utåtriktad person som månar om att samarbeta med elever och kollegor. Du kommer att ha stor frihet att planera och utveckla slöjdämnet på våra skolor tillsammans med övriga praktriskestetiska lärare.

Då Habo kommuns skolor arbetar med 1-1-satsning, där alla elever har tillgång till en Ipad, så arbetar du aktivt för att använda digitala hjälpmedel för att ge skolans elever en utvecklande och modern undervisningsmiljö. Just nu satsar vi också på språk och kunskapsutvecklande arbetssätt i samtliga skolämnen.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig med lärarutbildning för att undervisa elever i textilslöjd på låg- och mellanstadiet. Behörighet i flera ämnen är meriterande. Är du inte behörig men har erfarenhet av slöjdyrket är du också välkommen med din ansökan.

Du är duktig på att skapa relationer med elever och kollegor och utgår från att eleverna kan och vill lära sig. Du som söker har ett genuint intresse av att utveckla hela människan och är tydlig, i ord och handling, med att alla människor är lika mycket värda. Du är initiativrik och samverkar för att skapa ett positivt klimat både bland personal och elever. Kompetens inom NPF är meriterande samt att du har en förmåga att individanpassa och möta eleverna där de befinner sig.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat med eventuell möjlighet till förlängning och utökad sysselsättningsgrad.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 70%
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2022-10-17. 17/10 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2023-06-16
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Vi förväntar oss att du i din ansökan beskriver varför du vill arbeta hos oss, samt att du beskriver ditt pedagogiska ledarskap och hur det präglar ditt arbete tillsammans med kollegor och elever.

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-08-14
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-351

Upplysningar
Åsa Ytterström (semester till 9/8)
Rektor
072 - 145 71 24
0364428187
asa.ytterstrom@habokommun.se

Camilla Reuthammar (semester till 9/8)
Bitr. rektor
0790620808

Fackliga företrädare når du via vår växel
036-442 80 00

 

 

Dela detta jobb

Lärare textilslöjd åk 2-6

Habo kommun