pedagogjobb.se

Lärare svenska sökes till Brandbergsskolan

Ansök nu

Lärare svenska sökes till Brandbergsskolan

Beskrivning

Vi på Brandbergsskolan söker nu en ny lärare för att undervisa i Svenska på vårt högstadium inför läsåret 21/22. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 500 elever beläget i ett mångkulturellt område. I rollen som undervisande lärare kommer du att ingå i arbetslag 6-9 samt vara en del av ämneslaget svenska.

Skolans ledning består av rektor, tre biträdande rektorer samt en administrativ chef. I elevhälsan ingår förutom rektor och biträdande rektorer även speciallärare, skolsköterska, skolkurator, studie- och yrkesvägledare samt skolpsykolog och skolläkare.

Arbetsuppgifter
Du undervisar i svenska för år 6-9. Du behöver också ansvara för att ha kontakt med kollegor och vårdnadshavare. Det sker fortlöpande ett dokumenterande arbete. Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa svenska. Det är mycket meriterande om du även är behörig att undervisa i svenska som andraspråk.

Det är av stor vikt att du som undervisande lärare hänger med i utvecklingen kring framförallt digitaliseringen. Många av våra elever är i behov av olika typer av IKT-stöd som är av stor vikt att du som undervisande lärare känner dig trygg i att hantera. Det är meriterande om du har arbetat med elever med mångkulturell bakgrund och/eller elever med NPF-svårigheter.

Tjänsten är ett vikariat på ett år (provanställning kan bli aktuellt) från 11 augusti 2021 och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har gått ut. Det kan eventuellt finnas möjlighet till en förlängning och en tills vidare-tjänst efter detta år.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 11/8-2021

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/335

Kontakt: Björn Larsson
08-606 70 00Helen Forsström Norén
08-606 70 00

Publicerat: 2021-06-15

Sista ansökningsdag:
2021-07-31

Dela detta jobb

Lärare svenska sökes till Brandbergsskolan

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen