pedagogjobb.se

Lärare svenska sökes till Brandbergsskolan

Ansök nu

Lärare svenska sökes till Brandbergsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Vi på Brandbergsskolan söker nu en ny lärare för att undervisa i Svenska på vårt högstadium inför läsåret 21/22. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 500 elever beläget i ett mångkulturellt område. I rollen som undervisande lärare kommer du att ingå i arbetslag 6-9 samt vara en del av ämneslaget svenska.

Skolans ledning består av rektor, tre biträdande rektorer samt en administrativ chef. I elevhälsan ingår förutom rektor och biträdande rektorer även speciallärare, skolsköterska, skolkurator, studie- och yrkesvägledare samt skolpsykolog och skolläkare.

Arbetsuppgifter
Du undervisar i svenska för år 6-9. Du behöver också ansvara för att ha kontakt med kollegor och vårdnadshavare. Det sker fortlöpande ett dokumenterande arbete. Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa svenska. Det är mycket meriterande om du även är behörig att undervisa i svenska som andraspråk.

Det är av stor vikt att du som undervisande lärare hänger med i utvecklingen kring framförallt digitaliseringen. Många av våra elever är i behov av olika typer av IKT-stöd som är av stor vikt att du som undervisande lärare känner dig trygg i att hantera. Det är meriterande om du har arbetat med elever med mångkulturell bakgrund och/eller elever med NPF-svårigheter.

Tjänsten är ett vikariat på ett år (provanställning kan bli aktuellt) från 11 augusti 2021 och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har gått ut. Det kan eventuellt finnas möjlighet till en förlängning och en tills vidare-tjänst efter detta år.

Dela detta jobb

Lärare svenska sökes till Brandbergsskolan

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen