pedagogjobb.se

Lärare Svenska och Engelska åk 7-9

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Engagerade lärare söker ny kollega med behörighet i Svenska och Engelska! Svaleboskolan är en F-9 skola som ligger i Veberöd, ca 2 mil öster om Lund. Det finns bra förbindelser med buss till både Malmö och Lund.

I hela kommunen pågår ett gemensamt arbete inom BFL - Bedömning För Lärande. På lokal nivå bedrivs BFL-arbetet genom kollegialt lärande och leds av skolans utbildade samtalsledare. Vi har ett mycket gott samarbete med vår skolbibliotekarie och ett skolbibliotek som fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass. På vår skola vill vi att både elever, lärare och rektorer lär sig hela tiden, tillsammans och av varandra. Vi använder oss av verktyget Unikum och G-suite.

Arbetsuppgifter

Undervisning i Svenska och Engelska samt övriga förekommande läraruppgifter. Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor på en skola med ett aktivt pedagogiskt ledarskap och levande pedagogiska diskussioner.

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget planerar och utvärderar du undervisningen och ansvarar för lagets elevhälsoarbete tillsammans med EHT. Tjänsten avser åk 7-9.

Vi söker dig som

Har lärarexamen med inriktning mot grundskolan med behörighet i Svenska och Engelska.

Du är samarbetsinriktad, engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och planerar undervisningen för att få med dig alla elever.

Det är ett plus om du vill arbeta som samtalsledare i vårt BFL arbete samt har kunskap och intresse av elevrådsarbete.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2020-08-10

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-07-05

Referensnummer

2020/575

Kontaktperson(er)

 

Per-Ola Birgersson, 046-359 76 00

 

Nanny Rovin, 046-359 75 77

Facklig(a) företrädare

Anna Thunberg, LR, 046-3597580

Dela detta jobb

logga
Lärare Svenska och Engelska åk 7-9

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen