pedagogjobb.se

Lärare Svenska årskurs 7-9

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vikariat lärare i Svenska åk 7-9

DÄR LÄRARE KAN UNDERVISA OCH ELEVER LÄRA SIG

Vi söker en svensklärare på 80-100% för åk 7-9 med tillträde i aug 2021 för ett vikariat under höstterminen 2021. Vi tror att du kan vara en erfaren lärare som tagit en paus från yrket men vill komma tillbaka eller att du är nyutexaminerad från lärarutbildningen alternativt har lite kvar men vill jobba parallellt den sista terminen. Vi ser helst att du är behörig i svenska för åk 7-9 men undervisningserfarenhet och goda referenser kan väga upp detta.

IES Lund är en skola för årskurserna 4-9 med ca 730 elever och 80 medarbetare. För dig som är ny finns gott om stöd att få på skolan, både från dina kollegor och från vår Academic Manager som gärna hjälper med planering, uppföljning och struktur. För dig som redan har lärarerfarenhet erbjuder skolan en inspirerande internationell miljö där strukturen och ordningen gör att du kan lägga mer av din arbetstid på undervisning och lärande och minimalt med tid på ordningsfrågor, vilket vi anser vara viktig del för en trevlig och positiv arbetsmiljö. 

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat.  

Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansök idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till jobs.lund@engelska.se  Märk din ansökan med “Svensklärare”.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Lärare Svenska årskurs 7-9

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB