pedagogjobb.se

Lärare SVA/engelska till Stockholms hotell- och restaurangskola

Ansök nu

Lärare SVA/engelska till Stockholms hotell- och restaurangskola

 

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola med ca 600 elever, belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, bagerier och ett eget chokladrum!

Hemsidan

Arbetsbeskrivning

Målet med elevernas utbildning på Stockholms hotell- och restaurangskola är att våra elever ska bli anställningsbara i branschen och ta så många gymnasiepoäng som möjligt. Vi brukar lyckas mycket bra med detta. Var med och ge våra elever bästa förutsättningar att nå sina mål. I tjänsten ingår i undervisning i SVA och engelska på grundskole- och gymnasienivå. Utvecklingsarbete i arbetslag och samverkan med olika branschaktörer ingår. Mentorskap kan ingå.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad gymnasielärare med erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar.

Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska ha lätt att motivera eleverna och vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar, kolleger och arbetsliv.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd samt kunskaper om neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF).

Bifoga gärna din lärarlegitimation med ansökan.
 

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Tillsättning enligt överenskommelse.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal inom kommunen.

 

Dela detta jobb

Lärare SVA/engelska till Stockholms hotell- och restaurangskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen