pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare sv/fr 7-9. Farsta grundskola Adolf Fredriks musikklasser

Ort
Utgår

2022-06-28

Ansök nu

Lärare sv/fr 7-9. Farsta grundskola Adolf Fredriks musikklasser

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Farsta grundskola AF musikklasser söker leg lärare i svenska och franska åk 7-9 Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Farsta grundskola Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Farsta grundskola Adolf Fredriks musikklasser är en centralt belägen skola vid Farsta Centrum. Vi har elever från närområdet i årskurs F-9 samt tillresande elever i musikklasser i årskurserna 4-9. Skolan har ca 1000 elever och hög personaltäthet. Vår elevsyn grundar sig i att vi har en uttalad, stark tro på att elever utvecklas när de ges förutsättningar att lyckas. Vi arbetar systematiskt för att gemensamt hitta lösningar och skapa goda lärmiljöer för våra elever. På vår stora skola finns många möjligheter att utvecklas som lärare och kollega. Vi arbetar aktivt med Internationella frågor och externa kontakter. Arbetsplatsen är HBTQ-certifierad. Nu söker vi en legitimerad grundskolelärare med behörighet att undervisa i svenska och franska för årskurs 7-9. Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att kalla till intervjuer allteftersom ansökningar kommer in.

 

Arbetsbeskrivning

Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning i ämnena svenska och franska för åk 7-9. Du betygsätter och bedömer arbeten. Du kommer ingå i ett arbetslag och ämneslag där du tillsammans med andra kollegor samarbetar och utvecklar undervisningen. Du samarbetar även med skolledning, vårdnadshavare och elevhälsoteam. Mentorskap för en grupp elever ingår i tjänsten. Du dokumenterar och stödjer eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker:

• Är legitimerad grundskolelärare med behörighet i svenska och franska för åk 7-9

• Har aktuell arbetserfarenhet

• Har erfarenhet av differentierad undervisning

• Har erfarenhet som mentor/arbetsledare

Som person är du strukturerad och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du leder, motiverar och skapar engagemang och delaktighet för dina elever så att ett gott samarbete skapas. Du har lätt för att samarbeta med andra kollegor och kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Det kollegiala lärandet ser du som en självklar utgångspunkt för att skapa ny kunskap. Vidare är du mål- och resultatinriktad och tar ansvar för din egen kompetensutveckling för att utvecklas i din profession. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär. Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. 

 

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare sv/fr 7-9. Farsta grundskola Adolf Fredriks musikklasser

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen