pedagogjobb.se

Logo

Lärare sv/en/spec

Ansök nu

Lärare sv/en/spec

Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig.

Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar.

Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och att tända ett livslångt lärande. Hofors har under de senaste åren placerat sig allt högre i olika nationella jämförelser.

Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, personalcoachning och god tillgång på studiehandledare på modersmål och ett väl fungerande elevhälsoarbete. Alla nyanställda och vikarier inom förskola/skola får delta i introduktionsprogram.

En omfattande satsning på IKT pågår, vilket bland annat innebär att alla elever får tillgång till en egen surfplatta/chromebooks.

Välkommen att bidra till fortsatt utveckling med din entusiasm, din erfarenhet och din kompetens!

Petreskolan är kommunens enda F - 9 skola, vi har hög lärarbehörighet, skolan upplevs som lugn och trygg av elever, vårdnadshavare och personal.
Vi arbetar medvetet med en tydlig organisation där eleverna ska få ett helhetsbegrepp över sina studier.
Skolan har ett nära samarbete med elevhälsan och deras olika kompetenser vilket gör att vi kan tillgodose de allra flesta elevers individuella behov.
Högstadiedelen är med i ett Erasmus samarbete med Italien och Kroatien i ämnet teknik/robotbygge.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är lärare i svenska/engelska/spec för undervisning främst i åk 9.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en tydlig, drivande lärare som har en god kommunikativ förmåga.

ÖVRIGT
OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Lärare sv/en/spec

Hofors Kommun, Barn och utbildning