pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare specialidrott, friidrott/Tränare

Ansök nu

Lärare specialidrott, friidrott/Tränare

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Riksidrottsgymnasiet (RIG) friidrott är en del av Växjö Idrottsgymnasium vilken är en samverkan mellan kommunens tre gymnasieskolor och som administreras från Kungsmadskolan. Växjö Idrottsgymnasium består förutom av RIG, friidrott även av nationella och lokala idrottsutbildningar inom en rad olika idrotter. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Om tjänsten

Riksidrottsgymnasiet friidrott i Växjö ger en unik möjlighet att få jobba med idrott på elitnivå. RIG i Växjö söker nu en lärare/tränare för att bedriva träning med verksamhetens elitsatsande elever. Som lärare/tränare på riksidrottsgymnasiet ansvarar du för helheten av elevens idrottsvardag, det innebär planering och genomförande av träning på kort och lång sikt samt undervisning i kurserna inom specialidrott. Planering sker tillsammans med övriga friidrottstränare på riksidrottsgymnasiet i Växjö. Samverkan med ADC, Linneuniversitetet kan bli aktuellt. Tjänsten är på 25-100 %

Din profil

Vi ser gärna att du har lärarlegitimation i specialidrott (Friidrott) och/eller att du har tränarutbildning i friidrott som anordnas av Svensk Friidrott (Certifierad Coach). Vidare vill vi att du har erfarenhet av elitfriidrott på nationell nivå samt med fördel erfarenhet av undervisning inom Specialidrott/Tränings-och tävlingslära på gymnasienivå. Du har goda grenspecifika kunskaper och är pedagogiskt skicklig. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning. Vi fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Lärare specialidrott, friidrott/Tränare

Växjö kommun