pedagogjobb.se

Logga

Lärare spanska och annat ämne

Ansök nu

Lärare spanska och annat ämne

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Till den kommunala grundskolan i Enköping söker vi dig med vilja och mod att göra skillnad. Verksamheten på våra tolv skolor står aldrig still, och det är så vi vill ha det. Med transparens och öppenhet strävar vi efter att utveckla skolsystemets struktur eftersom en ny tid kräver metoder och förhållningssätt anpassade till samtid och framtid. Vi söker dig som vill bidra aktivt i det arbetet. Du är bekväm med att elevernas uppnådda resultat är ditt resultat och du är övertygad om att bra resultat inte har med tur och tillfällighet att göra – välkommen till Enköpings kommunala grundskolor!

På Örsundsbroskolan arbetar du i ett ämneslag/lärlag för högre måluppfyllelse för eleverna. Du tycker det är självklart att arbeta tillsammans med dina kollegor, ni driver undervisningen tillsammans, ni planerar och efterarbetar ihop. Du är en del av arbetslag 7-9 och du har en mentorsroll mot ett antal elever.

Skolan arbetar one-to-one från 1-9 och vi har Google Suits for Education som pedagogisk plattform. Du kommer att arbeta mycket och nyfiket med den digitala transformeringen av undervisning.

Örsundsbroskolan ligger mellan Enköping och Uppsala, med mycket bra pendlarläge. Skolan erbjuder rikliga möjligheter till att använda närmiljön för att fördjupa undervisningen. Örsundsbroskolan är en f-9 skolan med ungefär 550 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i spanska och annat ämne

KVALIFIKATIONER
legitimerad lärare i spanska - Avgörande

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Logga
Lärare spanska och annat ämne

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen