pedagogjobb.se

Lärare spanska/engelska till Söndrebalgs skola

Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Lärare spanska/engelska till Söndrebalgs skola

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun! 
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. 

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten. 

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.seSöndrebalgs skola ligger i den lilla landsorten Hjärnarp i Ängelholms kommun. Skolan har en central plats i orten och ett starkt positivt föräldraengagemang! 

Skolan har ca 430 elever F-9 och ett 60-tal drivna pedagoger. Sammanhållningen på arbetsplatsen är stark och det finns ett tydligt utvecklingsfokus och kollegialt lärande. Vi har som gemensam ambition att skapa en hållbar arbetsmiljö med mycket plats för skratt och glädje! Det ska helt enkelt vara roligt och inspirerande att arbeta på Söndrebalgs skola!

Arbetsuppgifter

Lärare Sp/En! 
Vi söker i höst en ny kollega till vårt 7-9 arbetslag. Arbetslaget är ett glatt gäng bestående av olika ämneslärare och en speciallärare, alla med lång erfarenhet och tydliga ambitioner. Skolans faciliteter är goda med bra salsmiljöer och möjlighet att dela upp våra grupper, samt 1:1-lösning med MacBook Air för högstadiet elever. 

Du skall vara legitimerad lärare och kommer undervisa våra härliga ungdomar i modernt språk spanska åk 6-9 men också engelska i en klass 4. I uppdraget ingår förutom undervisning mentorskap för 5-6 elever i blivande åk 9. Skolans högstadium är två-parallellt med förhållandevis små grupper. Skolan har fina traditioner av att lyckas med eleverna och deras resultat. De senaste åren har 100% kommit in med godkända betyg på sina gymnasieval i åk 9. Ett resultat av ett beslutsamt arbete av våra engagerade lärare hela vägen från f-klass till åk 9. Vi hoppas hitta en kollega med stort engagemang som kan bidra till vår lagkänsla och vårt utvecklingsarbete! 

Kvalifikationer

• Du ska vara legitimerad lärare.

• Du ska kunna ta självständigt ansvar för ett läraruppdrag, men samtidigt sträva efter ett gott samarbete i arbetslaget.

• Du ska kunna axla ett tydligt ledarskap i klassrummet och vara en positiv förebild och kontakt för skolans alla elever oavsett sammanhang

• Du ska trivas i arbetslagsformatet där kollegor gemensamt tar ansvar för olika frågor

• Du ska ha kunskap om undervisning av unga med olika funktionshinder och hur man kan arbeta med extra anpassningar

• Du ska kunna etablera goda kontakter med vårdnadshavare och externa kontakter 

Erfarenhet

• Det är meriterande med erfarenhet från arbete med elever åk 7-9

• Det är meriterande med erfarenhet av undervisning av barn med olika funktionshinder och extra anpassningar

• Det är meriterande med erfarenhet av undervisning av barn som är nya i det svenska språket

• Det är meriterande om du är van att arbeta i utvecklingsprocesser på både arbetslags- och skolnivå

Anställningens omfattning

• Omfattning 75%.

• Tillträde i samband med höstlovet 2019 eller enligt överenskommelse

• Vi tillämpar löpande urval och kommer kalla till intervju inom ansökningstiden

Ansökan

Referensnummer:   2:71/19

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
 

Kontaktperson

Daniel Nilsson
Rektor 
0431-46 83 02 
0706-588802
daniel.nilsson3@engelholm.se

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via Kundtjänst.
0431-87000

Dela detta jobb

Lärare spanska/engelska till Söndrebalgs skola

Ängelholms kommun