pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare spanska åk 6-9

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Lärare spanska åk 6-9

Arbetsplatsen

Vi är letar efter en ny kollega som tillsammans med oss vill arbeta på vår fantastiska skola, Snyggatorpsskolan. Vår skola har haft några tuffa år bakom sig men är nu på väg uppåt och framåt, mycket tack vare ett fantastiskt kollegium, positiv inställning och gott samarbete. Du kommer ingå i arbetslag 8 men även tillhöra ämneslag språk. Du kommer ha legitimerade språklärarkollegor i både spanska och engelska. Snyggatorpsskolan ligger i centrala Klippan, så det är enkelt att ta sig hit oavsett transportmedel.

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Undervisning i årskurs 6-9 i spanska på Snyggatorpsskolan.

Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning. Det handlar också om att dokumentera elevernas lärande för att möjliggöra deras chanser till att nå sina mål. Förutom pedagogiken arbetar vi också med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga.

Du kommer ingå både i ämneslag moderna språk samt i arbetslag 8. Du är en av två lärare på skolan som undervisar i spanska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare med svensk lärarlegitimation i spanska. Du som är/ eller snart är nyexaminerad lärare är också välkommen att visa ditt intresse för att jobba hos oss. Men har du erfarenhet av arbete inom skolverksamheten sedan tidigare är det meriterande och gärna något du får berätta mer om. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga är också meriterande för tjänsten.

Våra förväntningar på dig som söker är att det är naturligt för dig att använda digitala verktyg i ditt pedagogiska arbete. Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras lärstil och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, 3-6 månader

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, snarast möjligt.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Anette Börjesson , Biträdande rektor
Telefon 043528865
E-post anette.borjesson@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ansökan

Ange referens: C67244-2021-15
Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen

Dela detta jobb

Logo
Lärare spanska åk 6-9

Klippans kommun