pedagogjobb.se

Logga

Lärare spanska 50%

Ort
Utgår

2020-12-07

Ansök nu

Lärare spanska 50%

Runbacka skolor är en F-9 skola med en liten kommungemensam särskild undervisningsgrupp belägen i Viby, Sollentuna. Våra ledord kunskapsglädje, omvärld, resultat och trygghet genomsyrar vårt tankesätt och vårt arbete.

På skolan går det sammanlagt ca 570 elever. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet med digital teknik och tar idag kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner i Sverige samt från andra länder, som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra lärare och våra elever, som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi på skolan stor vikt vid idrott och hälsa samt språklig utveckling och moderna språk. Vi ligger också i startgropen för internationella samarbeten med andra skolor i Europa, något som kommer att påbörjas under detta läsår.  

Runbacka skolor ligger mycket högt i meritvärde tack vare drivna pedagoger, ambitiösa elever och en lugn och trygg lärandemiljö. Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskoleklass till åk 9. Olweusresultaten visar också att skolan har låg andel elever som är mobbade. 

På skolan har vi ett stort elevhälsoteam som inkluderar specialpedagoger, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, hela ledningsgruppen samt ett samarbete med Sollentuna kommuns Skol- och familjeteam. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. 

Då en av våra lärare i spanska kommer att vara föräldraledig under hela 2021 (VT + HT) söker vi därför en lärare med svensk lärarexamen i spanska år 4-9. Du kommer att jobba tätt tillsammans med vår andra lärare i spanska, som också är Förstelärare i moderna språk, där planering och bedömning görs gemensamt för år 6-9. Eftersom våra elever har "prova på-språk" redan från år 4 med 30 min/vecka innebär det också undervisning i år 4-5. Vikariatet är på 50% (utan mentorskap) och undervisningen ligger på måndagar, tisdagar och torsdagar - något som inte går att ändra och det är därför viktigt att du kan jobba dessa dagar. 

Du är flexibel, utvecklingsinriktad, lösningsfokuserad och kreativ i arbetssätt och ideer. Du är initiavtivrik, väl insatt i de styrdokument vi har och vill arbeta med ett varierat arbetssätt där det digitala kommer in som en naturlig del. Du skapar goda relationer med elever och kollegor, har ett eget driv och har lätt att samarbeta med andra. Du kommer att jobba i ett arbetslag fyllt av glada, positiva kollegor som hjälper och stöttar varandra för att alla ska trivas på jobbet och bidrar själv positivt till detta. 

Sollentunas vision är att bli Sveriges bästa skolkommun. I Sollentuna ska varje skola vara den bästa skolan för varje elev som går där. Framför oss ser vi en skola där undervisningen håller hög kvalitet och stimulerar alla elevers kreativitet och lärande. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där alla elever och personal trivs och känner sig trygga. I våra förskolor och skolor ska barnen/eleverna uppnå utmärkta studieresultat och utveckla de kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv. Vi ska ligga i framkant vad det gäller pedagogisk utveckling, genomförande och organisering av undervisningen. Att ta stöd i forskning är en självklarhet för oss.

Tillträde sker torsdag 7/1. Vill du bli en i gänget och har du vad som krävs för att jobba på en riktigt bra skola så är du välkommen med din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatumet. Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Försäljare från annonssajter och förmedlingar undanbedes.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 


Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    20210107
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/349
Kontakt    
Johan Eriksson, 08-6261603
Publicerat    2020-10-15
Sista ansökningsdag    2020-12-07

Dela detta jobb

Logga
Lärare spanska 50%

Sollentuna kommun