pedagogjobb.se

Pluggparadiset

Vill du undervisa i textil, och/eller trä- och metallslöjd i kombination med ett annat ämne? Välkommen med din ansökan till Pluggparadiset!

Pluggparadiset är en tvåparallellig kommunal grundskola för årskurserna F-5. Skolan har cirka 360 elever och 45 medarbetar som samarbetar för att alla elever ska lyckas. Skolans elever har hög måluppfyllelse och personalomsättninge är låg. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam. Skola med ett gott samarbetsklimat i kollegiet.
Vi söker antigen en slöjdlärare på 100% med kompetens att undervisa i båda slöjdarterna, alternativt en lärare i textilslöjd och en lärare i trä- och metallslöjd, i kombination med annat ämne.

Läs mer om skolan här: Pluggparadiset (https://pluggparadiset.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du kommer att ansvara för att utforma slöjdundervisningen i årskurserna 3-5. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och i samarbete med andra undervisande lärare genomföra ämnesövergripande arbeten. Du kommer att vara en del av ett arbetslag och delta i skolans gemensamma kvalitetsarbete för ökad måluppfyllelse.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i slöjd i åk 3-5. Vi ser även att du har goda IT-kunskaper.

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar samt att du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulrika Nissemark, rektor, 072-519 65 03

Facklig företrädare:
LR, Magdalena Hanéll, 073-965 47 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare slöjd till Pluggparadiset

Ansök nu

Dela detta jobb