pedagogjobb.se

Logo

Lärare på mellanstadiet Skansenskolan

Ort
Utgår

2021-06-24

Ansök nu

Lärare på mellanstadiet Skansenskolan

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Letar du efter ett jobb där du får utvecklas varje dag tillsammans med dina kollegor? Där du i samarbete med arbetslaget själv kan forma ditt uppdrag utifrån givna ramar? Önskar du arbeta med elevernas trygghet och utbildning i fokus? Då tycker jag att du ska söka en tjänst som lärare hos oss på Skansenskolan!

Skolan är en f-9 skolan som ligger i tätorten Mörbylånga på södra Öland. Skansenskolan står inför en omfattande renovering av lokaler men också inför arbetet med att skapa en ny profil för skolan. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att vara en viktig del på den resan!

Hos oss ska eleverna vara delaktiga och genom utmaningar skapas lust för livslångt lärande. Vi har ett härligt arbetsklimat med hög trivsel och utmanande, vacker natur runt hörnet. Här arbetar vi tillsammans, elever, föräldrar och personal, för en trygg och kreativ arbetsmiljö och för en verksamhet där vi skapar största möjliga utrymme för eleverna att utvecklas som individer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare för undervisning på mellanstadiet med behörighet i geografi, samhällskunskap, religion, historia samt gärna Idrott och hälsa samt engelska.

Vi söker dig som vill vara en viktig person för dina elever och kan skapa goda förutsättningar för varje elev att inhämta och utveckla kunskaper och värden.

Arbetet består av undervisning och delat mentorskap som vilar på formativt förhållningssätt, inkludering samt språkutvecklande arbetssätt. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen. Du tar också ansvar för ett gott samspel i klassrummet, du har en helhetssyn och tar ansvar för elevens utveckling såväl kunskapsmässigt som socialt.

På Skansenskolan samarbetar alla från f-klass till åk 9 och fritidshem för att skapa de bästa förutsättningar för eleverna. Vi har ett uttalat fokus på ett kollegialt förhållningssätt - Tillsammans når vi längre för eleverna!

Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

Lärarlegitimation.
Behörighet att undervisa i geografi, samhällskunskap, historia, religion, idrott och hälsa samt engelska.

Erfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 2021-08-16

Urval och intervjuer görs löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan.

Lön

Kontaktpersoner

Helena Djukanovic, Rektor tillika förskolechef
0485-474 28
Helena Djukanovic

Fackliga företrädare

Mattias Pettersson, Lärarförbundet
070 217 42 69
Mattias Pettersson

Camilla Olin, Lärarnas Riksförbund
076-118 11 53
Camilla Olin

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 24 juni 2021

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Lärare på mellanstadiet Skansenskolan

Mörbylånga kommun