pedagogjobb.se

Lärare musik, årskurs 1–9

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Lärare musik, årskurs 1–9

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, en fritidshemsavdelning samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Det går cirka 220 barn och elever här.

Arbetsuppgifter

Som lärare i musik på Solklintsskolan kommer du att undervisa i årskurs 1-9.
Du kommer att ingå i ett av våra två arbetslag. Vi har ett arbetslag för årskurs F-6 och ett för årskurs 7-9 du kommer att ingå i ett av dessa arbetslag.

På Solklintsskolan arbetar vi aktivt för att eleverna tidigt ska utveckla en sund livsstil och ges verktyg att upprätthålla en god mental hälsa. Vi ser därför gärna att du som söker är intresserad av dessa frågor samt att du har en djupgående förståelse för barn och elevers tillvaro och drivkrafter.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är behörig att undervisa i musik i grundskolan årskurs 1-9.
Bifoga din legitimation i din ansökan.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Gun Thomsson
Rektor
0498-204473, 073-765 86 33

Dela detta jobb

Lärare musik, årskurs 1–9

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen