pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärare musik åk 4-6

Företag Kunskapsskolan
Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Lärare musik åk 4-6

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas? Då har du chansen nu, vi söker ytterligare en lärare som kan undervisa i musik

Vi söker  lärare i musik för åk 4-6

ARBETSUPPGIFTER 

Du kommer att undervisa våra elever på mellanstadiet i musik, det gör du i samarbete med vår andra musiklärare. Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna.  Klasserna är inte större än 20-23 elever i årkurs 6 är det halvklass undervisning.  Tjänsten är på 30-50% men det kan finnas möjlighet upp till heltid beroende på om kan kombinera det med ett annat ämne.

På Kunskapsskolan jobbar vi tillsammans, du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Vid behov får man också  stöd från vårt kompetenta elevhälsoteam. Öppenheten mellan lärare är stor och prestigen låg,  vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola år 4-9 som funnits i Enköping sedan 2001.  Skolan flyttade nyligen  in i nya moderna lokaler centralt vid resecentrum och i dag går 620 elever på skolan

Vår skola erbjuder dig en arbetsplats med härliga kollegor som stöttar varandra  en god stämning  och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och vi tror på att vi når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning,  med fördel i årskurserna 4-6 men all erfarenhet av ledarskap och undervisning är så klart meriterande. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. 

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.  Tycker du att det stämmer in på dig så tveka inte att söka!

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och de första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 14 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare (om behörighet finns annars visstid) 

Deltid men ev möjlighet till heltid om det går att kombinera med annat ämne.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Kontaktpersoner

Rektor Lena Odén  076 779 76 98,  lena.oden@kunskapsskolan.se   

Bitr. rektor Signe Ritenius Caveness  073- 509 29 36 signe.riteniuscaveness@kunskapsskolan.se

Kontaktperson

Lena Odén

lena.oden@kunskapsskolan.se

 

Dela detta jobb

logo
Lärare musik åk 4-6

Kunskapsskolan