pedagogjobb.se

Lärare mot fritidshem

Ansök nu

Lärare mot fritidshem

Välkommen att utvecklas med oss

Höglundaskolan är en F-6 skola som har drygt 500 glada och kunskapstörstiga elever och cirka 60 engagerade och kompetenta medarbetare som alla tillsammans arbetar utifrån vår vision ”Kunskapsglädje och framtidstro. Vi kan, vi vill, vi vågar”.

Våra elever och /eller deras vårdnadshavare kommer från världens alla delar. Därför är det viktigt att du är kulturmedveten och intresserad av att aktivt arbeta för elevens språkutveckling.

Vår skola som byggdes för 8 år sedan är vackert utformad och de ljusa moderna lokalerna bjuder in till lärande och möten mellan människor. I ett socioekonomiskt tufft område som vårt är det viktigt att skolan andas kunskap och trygghet som grund för att våga och vilja utvecklas. Detta kräver också ett medvetet, målinriktat och tidvis hårt arbete, men den dagliga belöningen från elevernas framgångar och stolthet när de lyckas, gör att vi väljer att jobba på Höglundaskolan.

Ditt uppdrag

Som fritidslärare/pedagog kommer du att ha en central roll för att kvalitetssäkra verksamheten och ansvara för att utveckla fritidshemmet. Du finns med hela dagen och får en helhetsbild kring hur eleven och gruppen fungerar i klassrummet och i fritidsverksamheten.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad fritidslärare/pedagog. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. Vi förväntar oss av dig att du har en tydligt elevfokus där du ser den kompetenta eleven och att du ser möjligheter snarare än hinder. Du kan koppla fritidsverksamheten till LGR 11 och klassrumsundervisningen. Meriterande är om du har idrottsinriktning och erfarenhet av elever med särskilda behov.

Du är en lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ditt engagemang på skolan samt bidrar till en tillåtande miljö, i vilken man vågar misslyckas och be om hjälp. Du är inte främmande för att prova nya vägar i din roll.

Det här kan vi erbjuda dig

 Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att genomföras i augusti.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/414

Kontakt: Teréz Miklos
08-606 79 20Maria Ohlsson
08-606 84 15

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-07-01

Sista ansökningsdag:
2021-08-09

Dela detta jobb

Lärare mot fritidshem

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen