pedagogjobb.se

logga

Lärare med specialuppdrag/speciallärare komplicerad inlärning

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Lärare med specialuppdrag/speciallärare komplicerad inlärning

Barn- och skolförvaltningen

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

 

Om oss

På Tunaskolan går ca850 elever i årskurserna F–9 och särskolan inkluderat. Vi är stolta över den mångfald vi representerar och ser olikheter som en tillgång. Tunaskolan är samlokaliserad med Östervångskolan. Hos oss går grundskolelever, elever i förberedelseklass och elever i grundsärskolan. På skolan arbetar 156 vuxna (pedagoger och övrig personal) med att ge kvalificerad utbildning, stötta och inspirera skolans alla elever inför framtida studier. Tunaskolans professionella och stolta lärarkår och personalgrupp gör sitt yttersta för eleverna.

Vår vision är att eleverna ska lära att lära nu och i framtiden. För oss innebär det att vi alltid ska veta vad vi gör och varför för att öka elevernas förmågor och kompetenser. Samspel och samarbete är fokusområden på vår skola för att skapa trygghet och likvärdighet både vad det gäller arbetsmiljö och bedömningsarbete.

Arbetsuppgifter

Specialundervisning är ditt huvuduppdrag. Du undervisar elever i grupp eller enskilt efter identifierat behov. I just ditt uppdrag ingår att starta upp en ny särskilt undervisningsgrupp för elever med extraordinärt komplicerad inlärningssituation. Samarbete med övriga i personalen är en förutsättning för att nå framgång och just detta är du särskilt bra på.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är utbildad speciallärare. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som speciallärare och har en bred erfarenhet av att tillgängliggöra den pedagogiska miljön. Vi ser de som meriterande att ha erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd och extraordinärt stöd. 

Som person är du engagerad och förtroendeingivande, med ett stort intresse för elevhälsa och skolutveckling. Du har ett öppet och kreativt förhållningssätt och anpassar ditt arbete efter elevernas behov. Du är inte rädd för att testa nya vägar och vågar misslyckas ibland. 

Du som söket har god förmåga att skapa rutiner, trygghet, gemenskap och att kommunicera med tydlighet. Du ser de som en självklarhet att arbeta för goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor

De ses även som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med elever inom NPF

Du som söker vår tjänst på Tunaskolan har en positiv människosyn och tror på elevens egen förmåga. Du förväntas engagera dig och vara nyfiken på att pröva olika metoder i syfte att skapa de bästa förutsättningarna för lärande i gruppen. Du är motiverad till att samarbeta med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundamentet och där utöver detta, ett gott arbetsklimat och en härlig samvaro blir resultatet.

Vi söker dig med ambitionen att förbättra och utveckla verksamheten genom systematiskt kvalitetsarbete.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: månadslön

Tillträde: 210108

 

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-11-29

Referensnummer

2020/982

Kontaktperson(er)

 

Lena Berit Gunilla Sjöstedt Sjöberg, 046-359 79 17

Facklig(a) företrädare

Staffan Släger, LR, staffan.slager@lund.se

Janet Ericsson, Lf, janet.ericsson@lund.se

Dela detta jobb

logga
Lärare med specialuppdrag/speciallärare komplicerad inlärning

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen