pedagogjobb.se

Logo

Lärare med inriktning trä- och metallslöjd

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-05-25

Ansök nu

Lärare med inriktning trä- och metallslöjd

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Antilopenskolan är en F-6 skola i centrala Klippan med goda kommunikationsmöjligheter. På skolan går drygt 200 elever, av dem är ca 90 elever inskrivna på skolans fritidshem. Glädje, trygghet och utveckling genomsyrar vår skola. IKT är en viktig del av elevernas lärande och Klippans kommun har satsat på en till en från årskurs 4. Skolan har även god tillgång till IKT-verktyg i de yngre årskurserna och arbetar aktivt med "Att skriva sig till läsning". Språkutvecklande arbetssätt genom kooperativt lärande genomsyrar vår undervisning. Vi tror på delat ledarskap i klasserna, både utifrån elevernas kunskapsperspektiv men också utifrån lärarnas arbetsmiljö. Skolan satsar därför på ett två-lärarsystem i årskurs 1-6.

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Vi söker en kollega till arbetslaget som ansvarar för eleverna i åk 4-6. Ditt uppdrag blir att undervisa eleverna i åk 3-6 i slöjdämnet med inriktning mot trä- och metallslöjd. Din närmaste kollega är behörig i slöjdämnet och arbetar med inriktning mot textilslöjd.

Du blir välkomnad av ett ambitiöst och kompetent arbetslag med elevernas lärande i fokus. Du stimuleras av möjligheten att kunna använda era olika kompetenser för att optimera elevernas kunskapsutveckling. För dig är kollegialt lärande ett naturligt incitament i din egen utveckling som pedagog.

Stimuleras du av en miljö där mångfald och tolerans är i fokus?
Vill du vara en del av ett engagerat och uppmuntrande kollegium?
Då är du varmt välkommen att söka tjänst hos oss på Antilopenskolan!

Kvalifikationer

Du är utbildad och behörig slöjdlärare och det är meriterande om du har behörighet i ytterligare skolämnen, gärna hemkunskap eller bild.

Vi förväntar oss att du är engagerad och inspirerande. Tryggheten i din yrkesroll kombineras med tydlighet och en förmåga att sätta gränser. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera undervisningen, analysera resultat och avsluta aktiviteter. Du står för god etik och sunda värderingar. Du försvarar lika möjligheter både inom organisationen och samhället i stort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde 2021-08-05
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

MARIE ANDREASSON , Rektor
Telefon +4643528392
E-post marie.andreasson@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Dela detta jobb

Logo
Lärare med inriktning trä- och metallslöjd

Klippans kommun