pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare med inriktning fritidshem sökes till Trollbodaskolan.

Ort
Utgår

2022-06-27

Ansök nu

Lärare med inriktning fritidshem sökes till Trollbodaskolan.

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning
Trollbodaskolan är en F-9 skola med ca 670 elever, belägen i natursköna Hässelby villastad i nordvästra Stockholm. Skolan är byggd år 2000 och har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum, arbetsrum och i förekommande fall fritidshem.

Mer information hittar du på vår hemsida www.trollbodaskolan.stockholm.se Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig är behörig lärare med inriktning fritidshem eller motsvarande och som genom ditt engagemang får eleverna att utvecklas på dina lektioner/ i din undervisning på fritidshemmet.  I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en kvalitativ pedagogisk verksamhet som skapar sammanhang för elevernas hela skoldag. Du tillhör ett arbetslag i förskoleklass med både fritidspersonal och lärare som samverkar kring eleverna på enheten. Trollbodaskolan fokuserar på utveckling och du blir en viktig kugge i detta arbete. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med inriktning mot fritidshem.


Det är viktigt att du:
• gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära
• tar till dig resultatet av aktuellt forsknings- och utvecklingsarbete och omsätter det i din undervisning
• tar ansvar för din egen kompetensutveckling för att utvecklas i ditt arbete

Erfarenhet av arbete utifrån lågaffektivt bemötande är meriterande liksom att du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt i hela ditt arbetssätt. Vi ser gärna även dig som nyexaminerad att söka tjänsten. Som person motiveras du av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt så att alla elever får stöd respektive utmaningar.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering kan komma att ske under ansökningsperioden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas. Om du har lärarlegitimation ber vi dig bifoga denna i din ansökan alternativt att du laddar upp dina studiemeriter.

Övrigt
Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Läs mer på www.pedagogstockholm.se
I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:
• Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
• Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
• Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
• Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
 

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

Dela detta jobb

Lärare med inriktning fritidshem sökes till Trollbodaskolan.

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen