pedagogjobb.se

Gränbyskolan

Gränbyskolan söker dig som är intresserad av utvecklingsarbete!

Vår trivsamma skola har ca 500 elever fördelade på årskurserna 6-9. Hos oss har eleverna många attraktiva val att välja mellan som t ex fotboll, basket, friidrott. Vi har ett aktivt elevråd och arbetar för att ha elever som trivs, lär sig och är trygga i sin skola. Skolans elevhälsoteam är kompetenta och erfarna samt jobbar i nära samarbete med lärare och elever.

Läs mer om skolan här (https://granbyskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån gällande styrdokument. Du anpassar och lägger upp din undervisning så att den passar såväl gruppens som elevens individuella förutsättningar.
Du arbetar för att hjälpa elever både kunskapsmässigt och i sin egen utveckling. Du är intresserad av utvecklingsarbete och är delaktig i det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet som pågår på skolan. Du samarbetar i arbetslag. I uppdraget kan mentorskap ingå.
Respekt för individuella olikheter och lyhördhet är viktigt i vår organisation och vi värdesätter medskapande, delaktighet och initiativtagande hos all personal.

Din bakgrund
Vi söker dig som är behörig lärare med svensk lärarlegitimation och har arbetslivserfarenhet inom läraryrket. Meriterande är om du har erfarenhet av nyanlända elever och av språkutvecklande arbetssätt samt inkluderande och tillgängligt arbete. Du använder data och Ipad obehindrat i dokumentation och kommunikation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av digitalisering i undervisningen och arbete med Unikum.

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Stina Hultén, rektor 018-727 59 12
Marina Janserius, biträdande rektor 018-727 59 10

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Ulrika Kristenson 018-727 24 50, 070-354 23 96
Lärarnas Riksförbund, Eva Agius-Östberg 018-727 58 20

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare matematik i kombination med annat ämne

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Dela detta jobb