pedagogjobb.se

Lärare matematik Björknäsgymnasiet

Företag Bodens kommun
Ort
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Lärare matematik Björknäsgymnasiet

Arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! 

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser. 

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. 

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för. 

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten. 

Björknäsgymnasiet ligger centralt i Boden med närhet till allt från naturområden, ishall, fotbollsplan, vatten, bad, kulturområde och stadskärna. Detta skapar möjligheter till ett aktivt lärande men också hälsofrämjande. På Björknäsgymnasiet strävar vi för att våra ungdomar ska må bra och därför jobbar vi med HEL, som står för hälsa elev och livsstil. Gymnasieskolan har under många år arbetat och medverkat i en rad internationella projekt. Dessutom är entreprenörskap en framgångsfaktor hos oss. 

SKOLAN MED KUNSKAPEN I CENTRUM : 
Bransch och näringsliv ger skolan möjlighet till ett nära samarbete. Vi vill vara en möjlighet för alla ungdomar att hitta början till sin framtid. Det kan vi göra genom att erbjuda många olika program med flera inriktningar som ger våra ungdomar alla möjligheter att utveckla just sina intressen och skapa sin framtid. 

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Undervisning är den huvudsakliga arbetsuppgiften. Vid Björknäsgymnasiet har du som lärare även rollen som mentor för en grupp elever och i den rollen skapar du de bästa möjligheterna för att eleverna ska utvecklas, trivas och känna sig trygga.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker Dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i matematik. Vi behöver dig som vill jobba med våra elever framför allt på B-spåret inom matematiken. Du kommer att tillhöra ett arbetslag inom sektor 4 där ekonomi och samhällsprogrammen ingår. 

Vi vill att du är öppen för varierande arbetssätt, samverkan och skolutveckling. I övrigt har du goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Vi förutsätter att du har ett coachande och entreprenöriellt förhållningssätt i din roll som mentor och lärare. 

Ditt pedagogiska sätt och sociala förmåga gör att du har lätt att skapa kontakt med människor och du är därför även duktig på att förmedla ditt kunnande till våra elever. Du har god samarbetsförmåga och kan hålla i många frågor samtidigt. Du har förmåga till struktur och organisation. Du ha god vana att arbeta med dator som verktyg i pedagogisk verksamhet. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Sysselsättningsgrad 80-100 %. Tillträde 2019-08-15 eller enligt överenskommelse. Anställningen är tidsbegränsad tom 2019-12-20 med eventuell möjlighet till förlängning.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola. 

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. 

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan. 

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden. 

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-06-24
Arbetsgivarens referensnummer: A885307

Upplysningar

Ewa Olausson
Rektor
070-6672518
ewa.olausson@boden.se

Ann-Louise Berkfors
Lärarförbundet
0921-62411

Eva Jansson 
Lärarnas Riksförbund
070-6630837

Dela detta jobb

Lärare matematik Björknäsgymnasiet

Bodens kommun