pedagogjobb.se

Lärare Ma och/eller Tk och /eller No, åk 7-9 på Stadsparksskolan

Företag Partille kommun
Ort
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Lärare Ma och/eller Tk och /eller No, åk 7-9 på Stadsparksskolan

 

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, det vill säga förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, undervisning i svenska och olika uppdragsutbildningar. Stadsparksskolan är en nyöppnad skola sedan augusti 2019 och bedriver undervisning i åk 7-9. Du kommer att få vara med i den fortsatta uppstartsfasen av denna skola och i en modern miljö bygga upp en gemensam kultur med elevernas delaktighet och undervisning i fokus. Skolans kvalitets- och utvecklingsarbete kommer att fokusera på en medveten undervisning där kollegiet och du som lärare är en mycket viktig del.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Stadsparksskolan kommer du tillsammans med arbetslaget att ansvara för elevers lärande och utveckling. Du kommer att undervisa i något eller några av ämnena matematik, teknik eller no beroende på din behörighet. Du kommer också att organisera lärprocessen från planering och genomförande till systematisk uppföljning. Det är viktigt att du tror på kollegialt lärande och ett arbetssätt där man delar erfarenheter och tillsammans reflekterar över vardagshändelser i klassrummet, allt med en öppen inställning till vad andra tänker och tycker.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare och väl förtrogen med Lgr 11 och skolans uppdrag. Du har behörighet i något eller några av ämnena matematik, teknik eller no i åk 7-9. Du är en person som bidrar till ett positivt arbetsklimat och har lätt för att samarbeta med såväl elever och vårdnadshavare som lärare och personal. Du har en förmåga att se det positiva i förändringar och engagerar dig gärna i skolans utveckling. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

1-2 tjänster, varav en tillsvidare på 100% och ett vikariat på 50-100%. Tillträde snarast.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

Lärare Ma och/eller Tk och /eller No, åk 7-9 på Stadsparksskolan

Partille kommun