pedagogjobb.se

Lärare Ma/NO, åk 7-9, Vifolkaskolan

Ansök nu

Lärare Ma/NO, åk 7-9, Vifolkaskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du arbeta på en skola där engagemang och elevfokus är ledord?

Vifolkaskolan 7-9 ligger i Mantorp, ett stenkast från pendeln, och har cirka 300 elever fördelade på 12 klasser. Personalgruppen består av såväl erfarna lärare som har varit hos oss under många år, lärare som är i början av sin lärarkarriär och av kompetenta medarbetare som arbetar som elevassistent, kurator, skolsköterska, vaktmästare, bibliotekspersonal och studie- och yrkesvägledare.

Hos oss står undervisningen och relationer mellan personal och elever i fokus. Vi har en väl fungerande organisation och tydliga och effektiva rutiner för vårt elevhälsoarbete.
Varje elev har tillgång till en chromebook och vi jobbar med google suites for education.
Även om vi lyckas bra med vårt uppdrag är vår ambition hela tiden att bli lite bättre och att finna nya vägar för att nå längre, samtidigt som vi underhåller det som fungerar bra.


ARBETSUPPGIFTER
Vifolkaskolan 7-9 söker ämneslärare i Ma/NO. I uppdraget ingår delat mentorskap för en av våra klasser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lärarexamen med inriktning mot Ma/NO och vi ser gärna att du har fått din lärarlegitimation. Sökande med behörighet i Ma/NO i kombination med annat ämne kan också vara av intresse. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse.

Du tycker om att vara lärare och är nyfiken på nya människor. Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta, men du kan också arbeta självständigt. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir del av en engagerad och kompetent personalgrupp. På skolan arbetar vi utifrån en helhetssyn på eleverna och elevhälsoarbetet har en central funktion. För dig som är nyexaminerad erbjuder vi en introduktionsperiod med mentor.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare Ma/NO, åk 7-9, Vifolkaskolan

Mjölby kommun