pedagogjobb.se

Logo

Lärare Ma/NO åk 7-9

Ansök nu

Lärare Ma/NO åk 7-9

Arbetsplatsen

Snyggatorpsskolans härliga ungdomar och personal letar efter en lärare som har det där extra och som tillsammans med oss vill arbeta på vår fantastiska skola, Snyggatorpsskolan. Vår skola har haft några tuffa år bakom sig men är nu på väg uppåt och framåt, mycket tack vare ett fantastiskt kollegium, positiv inställning och gott samarbete. Du kommer ingå i arbetslag 8 men även tillhöra ämneslag Ma/NO. Alla dina kollegor i ämneslaget är legitimerade och väldigt yrkesskickliga. Snyggatorpsskolan är en skola i centrala Klippan så det är enkelt att ta sig hit oavsett transportmedel.

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Du ska planera, genomföra och följa upp undervisning för våra elever. Du ska tillsammans med ämneslaget arbeta för att utveckla undervisningen i Ma/NO på Snyggatorpsskolan. Du ska tillsammans med ditt arbetslag verka för att en helhetssyn kring elevens lärande och skoldag.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare för åk 7-9 i Ma/NO, alternativt håller du på att avsluta dina studier.

Våra förväntningar på dig som söker är att det är naturligt för dig att använda digitala verktyg i ditt pedagogiska arbete. Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras lärstil och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du är trygg och skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat, vi är varandras arbetsmiljö.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Lön

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. En förutsättning för tillsvidareanställning är att den sökande har svensk lärarlegitimation. Tillämpning av prov- eller visstidsanställning kan bli aktuellt.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Marie Gärdby , Rektor
Telefon 0435-28791
E-post marie.gardby@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ange referens: C60493-2021-13
Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen

Dela detta jobb

Logo
Lärare Ma/NO åk 7-9

Klippans kommun